Missä, tässä, jossakin…
“Missä, tässä, jossakin…” (“Where, here, somewhere…”) is a children’s book, which I originally made as my final thesis work in Design Academy Eindhoven 2008. In February 2011 the book was published by Finnish book publisher WSOY. In 2011 the book won Mikkeli’s 9th Illustration Triennale’s First Prize. The book was published in Korean by Little Mountain publishing house in 2013, and by Tekturka in Poland 2019.

Here some images from the book. I built up a miniature world in a small scale model which I photographed for the book. The story is about 4 adventurers – a nut, a screw, a hook and a bottle top – who explore the world from their perspective. The book includes 64 full colour pages in size of 240 x 297 mm. WSOY, 2011. You can also anytime order the book it straight from me, for price 20 euros including dedication : ). Just email me: mail@suvituulijunttila.com. Also available in Korean!

Helsingin Sanomat Review
Newspaper “Helsingin Sanomat” wrote a positive review about the book.
6th of March 2011.

SANOTTUA KIRJASTA:
Helsingin Sanomat: Junttila lainaa taitavasti nykytaiteesta ja tulee esikoisteoksellaan uudistaneeksi kuvakirjan kuvitusalaa”
Aamulehti: taianomainen kuvakirja”, ponnashduslauta mielikuvituksen maailmaan”
Etelä-Suomen Sanomat: ennen kaikkea esteettinen valokuvateos”, tässä kirjassa pimeyskin on kaunista, ja mustalla on sävynsä”
Kotivinkki: mietityt kuvakulmat, muhkeat värit ja valo luovat ihmeellisiä tunnelmia ja mielikuvia”, Kahdeksanvuotias lukija innostui kirjasta. Hän ryhtyi askartelemaan omaa kuvakirjaa heti lukutuokion jälkeen”
Savon Sanomat: kuvien yksityiskohdat ovat silmänkarkkia, rikkaita ja mielikuvituksellisen kauniita”
Ilkka: muistuttaa lapsen tavasta aistia ennakkoluulottomasti omaa ympäristöä”